Novi Volvo web sajt

Bageri za bilo koji izazov

Volvo bageri pomeraju granice

Izgrađeni na decenijama iskustva, Volvo motori su dizajnirani tako da obezbede snagu neophodnu za primenu i u najtežim uslovima. Oni pružaju besprekorni nivo produktivnosti, a ostvaruju i impresivnu ekonomičnost potrošnje goriva. Hidraulični sistem u kombinaciji sa kompletno elektronskim upravljačkim sistemom, optimizovan za harmoničan rad sa motorom i u skladu sa snagom motora, smanjuje gubitak energije i poboljšava mogućnosti kontrole i vremena odziva.

Odlučili smo se da izazovemo Volvo bagere. Udružili smo se sa švedskom holivudskom akcionom zvezdom Dolfom Lundgrenom. On ih je gurnuo do samih granica i naterao da rade stvari za koji smo mislili da bager ne može da radi. Sada su još spremniji nego ikada pre. Spremni da savladaju bilo koji izazov.

Volvo bageri za svaki izazov

Iza scene

Pogledajte iza scene i otkrijte kako je izgledalo stvaranje ovog ambicioznog treninga.

Svetski poznati akcioni heroj Dolf Lundgren, kao vojni instruktor, testirao je pune kapacitete Volvo bagera u kamenolomu blizu grada Eskilstuna u Švedskoj. U ritmu hit pesme iz 1989. god."Pump Up The Jam", neobičan tim izvodio je vežbe poput sklekova, prevrtanja i okretanja pneumatika s jedne na drugu stranu, dokazujući da su Volvo bageri spremni za svaki izazov.

Asortiman Volvo bagera pogledajte ovde.