Sajam gradjevine 2022

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

U Beogradu je od 27 – 30. aprila 2022. godine, posle pauze od dve godine, održan 46. SEEBBE – MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI), specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – istraživanja i projektovanje, visokogradnja, niskogradnja, hidrogradnja, predstavljanje građevinskih mašina, uređaja i alata, i drugo.

Više o tome

Manitou telehendleri MRT-X Vision+

Nova serija Manitou MRT-X Vision+

Nov paronamski dizajn, odlična zvučna izolacija omogućava nesmetan rad operateru, povećana udobnost rukovaoca, veliki intuitivni 12.1 "ekran osetljiv na dodir, grafikoni dinamičkog učitavanja na ekranu za praćenje položaja terete u realnom vremenu...

Više o tome

Sajam gradjevine 2019

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

U Beogradu je od 17 – 20. aprila 2019. godine održan 45. SEEBBE – MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI), specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – istraživanja i projektovanje, visokogradnja, niskogradnja, hidrogradnja, predstavljanje građevinskih mašina, uređaja i alata, i drugo.

Više o tome

Bageri za svaki izazov

Volvo bageri - bageri za bilo koji izazov

Volvo bageri pomeraju granice. Izgrađeni na decenijama iskustva, Volvo motori su dizajnirani tako da obezbede snagu neophodnu za primenu i u najtežim uslovima. Oni pružaju besprekorni nivo produktivnosti, a ostvaruju i impresivnu ekonomičnost potrošnje goriva. Hidraulični sistem u kombinaciji sa kompletno elektronskim upravljačkim sistemom, optimizovan za harmoničan rad sa motorom i u skladu sa snagom motora, smanjuje gubitak energije i poboljšava mogućnosti kontrole i vremena odziva.

Više o tome

Sajam gradjevine 2018

44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

U Beogradu je od 18-21. aprila 2018. godine održan 44. SEEBBE – MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI). EVOCON je u Hali 3 Beogradskog sajma na 220m² izložbenog prostora, svojim kupcima predstavio VOLVO, MANITOU, MST i ostale građevinske mašine.

Više o tome

Sajam gradjevine 2017

43. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

U Beogradu je od 19-23. aprila 2017. godine održan 43. SEEBBE – MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI). Na 36.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, sa više od 550 izlagača iz 30 zemalja, sajam građevinarstva u Beogradu je postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u celom regionu jugoistočne Evrope.

Više o tome

Sajam gradjevine 2017

U susret 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE

U Beogradu od 19-23. aprila 2017. godine, održaće se 43. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE. Za ovu priliku, EVOCON će na preko 220m² izložbenog prostora, svojim kupcima predstaviti VOLVO i MST građevinske mašine.

Više o tome

Novi Volvo web sajt

VOLVO Construction Equipment Serbia novi web sajt

Sa ponosom predstavljamo naš novi sajt http://www.volvoce.com/srbija/sr-rs/evocon/. Istražite ga na svom mobilnom telefonu, tabletu ili desktop računaru i uverite se u user-friendly dizajn.

Volvo dan 2014

VOLVO DAN 2014

VOLVO DAN 2014 Kompanija Evocon d.o.o. Beograd kao autorizovani diler Volvo građevinske mehanizacije za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, organizovala je 15. oktobra 2014. godine u hotelu Falkensteiner u Beogradu manifestaciju pod nazivom "VOLVO DAN", kojoj je prisustvovalo preko 80 privrednika iz Srbije i regiona.

Volvo dan 2013

VOLVO DAN 2013

Preduzeće Evocon d.o.o. Beograd, kao zvanični diler svetskog proizvođača građevinske opreme Volvo Construction Equipment, organizovao je 26.09.2013. u INvent Sali IN hotela na Novom Beogradu manifestaciju pod nazivom "Volvo dan". Pozivu da prisustvuju manifestaciji odazvalo se oko pedeset sadašnjih i potencijalnih kupaca, kao i redakcija časopisa Industrija. Prikazana su najnovija rešenja u Volvo utovarivačima, bagerima, finišerima i zglobnim damperima, kao i r ešenja koja tek treba da se poja ve u 2014. Takođe, poseban osvrt je bio na smanjenoj potrošnji goriva i uštedama prilikom korišćenja Volvo mašina. Ovom prilikom, predstavljen je i daljinski sistem praćenja mašine CARE TRACK, kao i njegove prednosti - posebno prilikom rentiranja mašine. Cilj ove kompanije je, ne samo da proda opremu, već da se kroz kvalitetne mašine, delove, lako finansiranje i uz brigu o opremi i se rvisiranje, zadovolje sve potrebe kupaca.