+381 (0) 11 375 08 08

office@evocon.rs

Banatska 28v,

11080 Beograd (Zemun)

Pon - Pet: 8.30 - 16.30

Sub - Ned: zatvoreno

EVOCON

Politika privatnosti

Politika privatnosti | EVOCON DOO

25. maja 2018. godine, stupio je na snagu „Zakon o GDPR-u (GDPR - General Data Protection Regulation) opšta regulativa o zaštiti ličnih podataka“ koji će osigurati veću sigurnost ličnih podataka za stanovnike zemalja Europske unije.

S tim u vezi želimo da Vas obavestimo da kompanija EVOCON DOO Beograd zaštitu ličnih podataka i privatnost shvata vrlo ozbiljno. Uvek ćemo biti transparentni prema vama o informacijama koje sakupljamo, o tome šta radimo sa njima, sa kime ih delimo i koga treba da kontaktirate ukoliko ste zabrinuti oko bilo čega. Obaveštavamo Vas da će svi lični podaci koje ste u bilo kom trenutku dobrovoljno dostavili kompaniji EVOCON DOO Beograd, a u smislu odnosa koji Vaša kompanija ima sa našom kompanijom, biti obrađeni i sačuvani uz primenu sigurnosnih mera predviđenih novim propisima o zaštiti ličnih podataka.

Lični podaci će se obrađivati isključivo u sledeće svrhe:

 • Proces registracije i održavanja klijenata
 • Upravljanje odnosima

Pravnu osnovu koja opravdava prikupljanje i obradu ličnih podataka je postojanje poslovnog odnosa s kompanijom EVOCON DOO Beograd

Vaši lični podaci neće biti predmet automatskih odluka, profila ili primenjene logike. Lični podaci će se čuvati sve dok traje poslovni odnos, a nakon isteka tog perioda, sve dok se može zahtevati neka vrsta odgovornosti koja proizilazi iz postojanja pomenutog odnosa.

Vaše podatke ne prosleđujemo trećim stranama niti ih komercijaliziujemo na bilo koji drugi način, pri čemu sa njima postupamo na način definisan u Pravilima o zaštiti privatnosti podataka.

Ako se registrujete na bilo koju od naših usluga ili nas kontaktirate putem obrazaca, identitet i detalji o kontaktu biće dostupni isključivo za potrebe poslovanja.

Veb lokacije

Možete da koristite univerzalnu veb lokaciju kompanije Evocon bez otkrivanja svog identiteta.

Detalji o informacijama koje sakupljamo kao standard kada pristupite našim veb lokacijama opisan je u nastavku. Kada pristupite bilo kojoj Evocon veb lokaciji, vaš pretraživač je tehnički konfigurisan da automatski prenese sledeće podatke („podatke evidencije“) na naš veb server, koji će tada snimiti podatke evidencije:

 • Datum pristupa
 • Vreme pristupa
 • URL referentne veb lokacije
 • Preuzete datoteke
 • Prenesena količina podataka
 • Tip i verzija pretraživača
 • Operativni sistem
 • IP adresa
 • Ime domena vašeg dobavljača pristupa internetu

Ovo su isključivo informacije koje ni na koji način ne dozvoljavaju da budete identifikovani. Ove informacije koristimo u tehničke svrhe i neophodne su da bi pravilno isporučili sadržaj koji ste vi tražili. Sakupljanje ovih informacija je neizbežni aspekt korišćenja veb lokacija a njihova evidencija se analizira isključivo u statističke svrhe kako bismo poboljšali našu veb lokaciju i njenu osnovnu funkcionalnost.

Naše veb lokacije mogu da sadrže veze do drugih veb lokacija. Nemamo uticaja na usklađenost ili neusklađenost operatera ovih lokacija sa odredbama o zaštiti podataka.

Newsletteri

Na osnovu poslovnog odnosa sa kompanijom EVOCON DOO automatski se nalazite na našoj mailing listi.

Newsletteri koje dobijate i koje ćete ubuduće dobijati sadržaće isključivo informacije o poslovanju EVOCON DOO Beograd, akcijama i posebnim ponudama, aktuelnostima i promenama u našem asortimanu. Vaši lični podaci će se obrađivati isključivo u svrhu informisanja o našim uslugama i poslovanju.

Ukoliko procenite da su informacije koje vam šaljemo nerelevantne za vaše poslovanje, možete se u svakom trenutku odjaviti sa liste klikom na link "odjavi se" tj. "unsubscribe" koji se nalazi u dnu maila.

Takođe možete ažurirati ili zatražiti brisanje Vaših podataka zahtevom na mail marketing@evocon.rs.

Ukoliko u bilo koje vreme naknadno ne budete saglasni sa obradom podataka kao što je gore navedeno, pisani opoziv saglasnosti možete poslati poštom na adresu Banatska 28v, 11080 Beograd (Zemun) ili e-mailom na marketing@evocon.rs