Sajam građevine

U susret 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE

Volvo simulator

U Beogradu od 19-23. aprila 2017. godine, održaće se 43. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE. Za ovu priliku, EVOCON će na preko 220m² izložbenog prostora svojim kupcima predstaviti VOLVO građevinske mašine. Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa VOLVO EC220DL, moćnim i efikasnim modelom bagera guseničara VOLVO EW160E naprednim bagerom točkašem i VOLVO L110, najprodavanijim utovarivačem u Evropi. Pored ovih mašina, EVOCON će prvi put javnosti predstaviti novu 6. seriju MST kombinovanih građevinskih mašina.

Posetite nas na sajmu i vozite VOLVO utovarivač

Realni simulator radne građevinske mašine

Još jedan od noviteta na štandu EVOCON-a je virtuelni simulator za obuku za rad na VOLVO građevinskim mašinama. Svi posetioci biće u prilici da isprobaju simulator i uvere se u lakoću rukovanja.

Manipulacija u kamenolomu

Rukovaoci se obučavaju za rad sa kamenom na siguran i efikasan način i u mogućnosti su da uvežbavaju svakodnevne zadatke kao na primer rad sa velikim blokovima ili tovarenjem dampera.

Iskopi

Rukovaoci se obučavaju kako da na pravilan i efikasan način koriste Volvo utovarivače prilikom iskopa.

Manipulacija paletama

Rukovaoci se obučavaju kako da manipulišu viljuškama i paletama na pravilan način i sa posebnim osvrtom na sigurnost.

Realan osećaj rukovaoca

Rukovaoc tačno oseti kako mašina reaguje u različitim situacijama, omogućavajući obuku i u najzahtevnijim radnim okruženjima i najstresnijim situacijama u realističnom okruženju, bez rizika po rukovaoca, mašinu i okruženje.

VOLVO napredni trening – simulator utovarivača

Zahvaljujući unapređenoj 3D grafici i hidraulično upravljanoj platformi upravljačko iskustvo je izuzetno verodostojno i omogućuje obuku za sve vrste radova na efikasan način. Praksa je pokazala da je, u poređenju sa drugim vidovima obuke, kriva procesa učenja značajno oštrija u prvih par časova obuke sa upotrebom simulatora.

  • Osnovno / kompleksno manervisanje mašinom
  • Manipulacija lomljivim materijalima
  • Rad sa viljuškama
  • Klasični iskopi
  • Utovar kamiona

Vidimo se na sajmu!